Long-Time-Liner Conture Make-up, a tartós sminktetoválás


SZOMBATHELYEN  ELSŐKÉNT  NÁLUNK! 

MOST MÁR TÖBB ÉVES TAPASZTALATTAL!

SZALONUNKBAN A KEZELÉST DR.HENDE LÍVIA VÉGZI

A KÍMÉLETES TARTÓS SMINK. MINDEN MÁS LEMOSHATÓ, EZ VISZONT NEM!

INGYENES TANÁCSADÁS! 3 HÓNAP GARANCIA KORREKCIÓVAL!

IGÉNYES SMNKTETOVÁLÁST SZERETNÉL? 

Reggelente a sminkeléssel megy el az időd? Így korábban kell felkelned? 

A munkahelyeden jól kellene kinézned?

Gyakran kell ellenőrizned, hogy nem kenődött-e el? 

Soha nem sikerül szimmetrikus szemöldököt vagy szemhéj kontúrt rajzolnod magadnak? 

Strandon, wellnessben lefolyik rólad a festék?

Smink nélkül szörnyűnek látod magad? 

Professzionális Long-Time-Liner Conture Make Uppal ez nem gond! Mindig sminkkel ébredsz! Nem kenődik el soha! Mindig  magabiztosan,  örömmel nézhetsz a tükörbe!

MIÉRT VÁLASZD A LONG-TIME-LINER-t?

  MERT:

 • fájdalommentes
 • nincs vérzés
 • nincs hegképződés
 • nincs duzzanat
 • digitális intelligencia
 • egyedülálló precizitás
 • tökéletes színtelitettség

 

A LONG-TIME-LINER CONTURE MAKE-UP A   SMINKTETOVÁLÁS SZAKÉRTŐJE 

                                      

BEAUTY AWARD DÍJ I. HELYZETT! 

Ismét 1. helyezést ért el a Long-Time-Liner sminktetoválás technológia! Zsinórban 7 egymást követő évben! Vajon minek köszönhető siker?

KIFINOMULT! A kulcsszó, mely áthatja a Long-Time-Liner® teljes filozófiáját! A sminktetoválás iránti végtelen elkötelezettségünk a CE0123 jelzéssel ellátott orvosi sminktetováló gépben, minőségi és allergén mentes festékeinkben, valamint a Long-Time-Liner®  Partnerek szaktudásában ölt testet.

A Long-Time-Liner® NEM PERMANENT MAKE-UP! 

A Long-Time-Liner® PROFI SMINKTETOVÁLÁS, MELY AZT NYÚJTJA SZÁMODRA AMIT ÍGÉR! 

Gyönyörű formákat, természetes árnyalatokat, ezáltal esztétikus megjelenést kínál Neked! ...hogy minden reggel szépen ébredhess! GÉP-PIGMENT-SZAKTUDÁS egy kézben! (szalonunkban, szakorvosi kézben!!!)  Ez a minőség garanciája. Máig utánozhatatlan! 

A Long-Time-Liner technológia utánozhatatlan precizitása, a festékek egyedülálló minősége, az orvosi szakértelem és az egyedülállóan kifinomult vonalvezetése adja a Long-Time-Liner-re jellemző minőségi eredményt.


Long-Time-Liner® GÉP - Profi sminktetoválás orvosi technológiával

Miért nyújt többet a Long-Time-Liner® gép? Mert német precíziós technológiát képvisel, mely képes arra, amit ígér! A Long-Time-Liner® eljárással biztonságban érezheted magad! A Conture Make-up  2000 finompigmentáló készülék rendelkezik az orvosi termékek engedélyével, megfelel a minőségbiztosítási menedzsment irányelveinek a DIN EN ISO 9001/EN 46001 EWG szerint. Az egyetlen akupunktúrás tű a gép által vezérelve csak az epidermis második rétegéig hatol, a subcutis érintetlenül marad. Ez a mások által utánozhatatlan metódus biztosítja a fájdalommentes, vérzés nélküli munkát, a festék(pigment) anyag egyenletes, hámfelszínben történő eloszlását és ez által a más készülékekkel összehasonlítva  jóval egyenletesebb színtelítettséget, s adja 3-5 év alatt az egyenletes kikopás lehetőségét. A Conture Make-up  2000 finompigmentáló készülék rendelkezik az orvosi termékek engedélyével, megfelel a minőségbiztosítási menedzsment irányelveinek a DIN EN ISO 9001/EN 46001 EWG szerint.

Long-Time-Liner® PIGMENT

A Long-Time-Liner® 20 év után is folyamatosan azon dolgozik, hogy elhozza Neked a legújabb színárnyalatokat és a legbiztonságosabb megoldásokat. Legyen szó szemöldökről, szemhéjról vagy ajkakról, soha nem kötünk kompromisszumot! Long-Time-Liner® Conture 2000 gép és 4 ml festéksorozat megfelel az 1998-as ISO 9001/46001 orvosi termékekről szóló törvényi előírásainak. A Long-Time-Liner® Conture Make-up 2000 sminktetováló gép és festékei az EU-ban orvosi minősítést kaptak és Magyarországon is rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel (ORKI ANTSZ stb.) valamint megkapta a BEAUTY OSCAR díját is. Ha gyönyörű árnyalatokat, természetes hatást és maximális biztonságot szeretnél, válaszd a prémium minőséget!

Long-Time-Liner® SZAKTUDÁS

SZALONUNKBAN  DR.HENDE LÍVIA DOKTORNŐ  VÉGZI  A SMINKTETOVÁLÁST. 

Long-Time-Liner®  célja, hogy a folyamatos képzés által az adott ország legjobb sminktetováló szakembereiből álló csapatát hozza létre. A terület iránt elhivatott profi sminktetoválók professzionális szaktudással szolgálnak Neked. Ők a Long-Time-Liner® legjobb szakemberei, akik napról napra, évről évre folyamatosan tökéletesítik tudásukat. 

A Long-Time-Liner Conture Make-up-pal a nap 24 órájában magabiztosnak, szépnek és magánéletében egyaránt. Hogyan lehetséges mindez? A Conture Make-up pigmentálása előtt a kontúrokat ceruzával előre megrajzoljuk, így nyugodtan megnézheted, hogy az új smink összhangban van-e az egyéniségeddel. Ilyenkor még az esetleges javításra, változtatásra is lehetőség nyílik. Csak ezután kezdődik a festék bevitele a bőrbe.  


MI A KÜLÖNBSÉG A SMINKTETOVÁLÓ TECHNOLÓGIÁK KÖZÖTT?

I. Kézi eljárás:

Amikor ún. toll tűkkel viszik be  a festéket a bőrbe. Nehéz vele igazán szép íveket, finom vonalakat készíteni. Itt kizárólag a kozmetikus kézügyességén múlik az eredmény.

II. Gépi technológia:

1. Permanent make-up (Hagyományos tartós smink) 

Előnyei:

 • Olcsóbb és elterjedtebb, mert nem kell drága sminktetováló gépre beruházni.
 • Gyorsabban elkészíthető a sminktetoválás, mert 3-5 végű tűkkel gyorsabban lehet tetoválni, viszont a kontúrvonal nem lesz olyan éles és az utólagos korrekció is lényegesen több munkát igényel.

Hátrányai:

 • A tűszúrás mélységét szemre kell beállítani a kozmetikusnak, így a festék mélyebbre is kerülhet.
 • A tű idegeket, vérereket is roncsolhat.
 • Az egyenetlen festékbevitel következménye a foltos színhatás, illetve az, hogy bizonyos részeken hamar kikopik, más részeken pedig akár 10 év múlva sem kopik ki.
 • A tű oldalirányú kilengése miatt nem lehet a kontúrokat kellő precizitással elkészíteni.
 • A sminktetováláshoz használt festékek allergéneket is tartalmazhatnak, megváltozhat a színűk, pirossá, szürkévé válhatnak.
 • A készülék eladásakor a forgalmazók nem teszik szükségessé a megfelelő színtű szakmai tanfolyamot (már 1 napos tanfolyamot is hirdetnek kezdőknek).  

2. Long-Time-Liner® Conture Make-up , a sminktetoválás szakértője

Előnyei:

 • A Long-Time-Liner® németországi cég 1987 óta levédett sminktetováló technológiája.
 • Nem hagyományos permanent make-up készülék, hanem egyedülálló technológiát alkalmazó precíziós orvosi műszer.
 • Érzékeli a bőr hámrétege által kifejtett ellenállást és kizárólag az epidermis 2.   alrétegéig juttatja be a pigmenteket, így nem jár fájdalommal, vérzéssel, hegesedéssel.
 • A permanent make-up gépekkel ellentétben a Long-Time-Liner® kizárólag egyetlen akupunktúrás tűvel dolgozik, mely megismételhetetlen pontosságot és kíméletességet biztosít. Soha nem alkalmaz többhegyű tűcsúcsot. Hogy miért? Mert a Long-Time-Liner® nem köt kompromisszumot, ha a végeredmény minőségéről van szó. Célja: a tökéletes eredmény, a lehető legkíméletesebb és legbiztonságosabb módon.
 • A Long-Time-Liner® saját laboratóriumában kikisérletezett és gyártott pigmentjei a legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelelnek, orvosi minősítésű festékei steril implantátumként juttathatók a bőrbe. A Long-Time-Liner nem kever, nem higít, nem pepecsel. Így megőrzi sterilitását, gyárilag előállított színei, a festékek konzisztenciája tökéletes eredményt biztosítanak.
 • Precíz tűvezérlésének köszönhetően maximálisan kíméletes a bőrhöz.
 • Nemzetközi tartós smink versenyek szinte állandó győztese, helyezettje.
 • A leggyengédebb tartós smink módszer 20 éve.
 • Ezzel az eljárással javítani lehet az ajkak, a szemöldök és a szemhéjak természet adta hiányosságain.
 • Segítségével a vékony vagy hézagos szemöldök sűrűbbnek, a kicsi szemek nagyobbnak, a keskeny ajkak teltebbnek hatnak.
 • A Long-Time-Liner® Conture Make-up egy olyan smink, amely soha nem mosódik el, uszodában, szaunában, strandon, sportoláskor, de még a reggeli ébredéskor is tökéletes marad.
 • A Long-Time-Liner® Conture Make-up egy nagyon kíméletes, világszerte egyedülálló módszer. Finom és fájdalommentes pigmentáció.
 • A kozmetikus kezének esetleges bizonytalanságát a készülék automatikája kiküszöböli, így biztosítva azt, hogy a tű mindig csak a megfelelő mélységig hatoljon a bőrbe.
 • Szinte fájdalommentes, mert nem sért idegeket, vérereket.
 • Igazi, csábos, rúzsozott hatású szájat csak ezzel a sminktetováló módszerrel lehet igazán szépen elkészíteni.
 • A sminktetováláshoz használt festékek allergéneket nem tartalmaznak, mivel egyenletes a festék bevitele, így az évek múlásával egyenletesen kopik ki, nem foltosodik.
 • A szemöldök tetoválásnál egyedül a Long-Time-Liner® ad lehetőséget a sminktetoválás kétféle módszerrel történő elkészítésére, így a szemöldök adottságai szerinti legtermészetesebb hatás elérésére.

Hátrányai:

 • Mivel a  Long-Time-Liner® készülék és a hozzá kapcsolódó tanfolyam nem olcsó, valamint a tetováláshoz szükséges anyagok (tűk, festékek) ára is jelentős, így valamivel drágább, mint a hagyományos sminktetoválás.

SZEMÖLDÖK

Ritkás, rövid, nem egyforma már a szemöldököd vagy már el is "tűnt"? Minden nap rajzolgatnod kell, hogy látszódjon valami, de soha nem lesz egyforma? 

A szemöldök meghatározó az arc harmóniája szempontjából, mivel közel helyezkedik el a szemhez. A nem megfelelő szemöldök jellegtelenné teheti az arc karakterét. A szemöldök gyakran egyenetlenül nő, formája előnytelen vagy az állandó szedés következtében megritkul. Ilyen jellegű problémák hatásos korrigálására is lehetőséget kínál a Conture Make-up. Bizonyára Ön is tudja, hogy a befestés csak rövidtávú megoldást jelent. A Conture Make up-al azonban 3-5- évig éjjel-nappal tökéletes marad.

Biztosan Te is láttál már furcsán ívelő, cérnavékony vagy éppen ellenkezőleg markáns, halántékig kihúzott, rémisztően fekete stb. szemöldöktetoválást, ami természetellenessé, agresszívvé tette viselője arcát.

A szemöldök leggyakoribb hiányosságai

 • ritka
 • túl rövid
 • távol kezdődik az orrtól, ezért optikailag szélesíti azt
 • halvány, fakó
 • nem megfelelő az íve
 • balesetben megsérült, heges, stb.

Ezekre a problémákra a Long-Time-Liner® Conture Make-up szemöldöktetoválás az igényes és tökéletes választás. Ezzel a módszerrel lehet szálazott vagy satírozott technikát is alkalmazni. Ha az eredeti szemöldök vékony, akkor satírozással, ha dúsabb és a kontúr teljes vonalán egységes, akkor szálazott technika alkalmazásával érhető el természetesebb hatás. Minden sminktetoválást személyes megbeszélés, tanácsadás előz meg, majd ezután következik a szemöldökforma pontos megrajzolása és a vendég egyéniségéhez leginkább illő szín kiválasztása.

Szálazott vagy satírozott szemöldöktetoválás? Csak a Long-Time-Liner® Conture Make-up sminktetoválás teszi lehetővé mindkét technika alkalmazásátA szemöldök természetes adottságai határozzák meg, hogy melyik make-up technikát ajánlatos alkalmazni.

 • Satírozott szemöldöktetoválásVékony, ritka szemöldök esetén a satírozással szebb szemöldöktetoválás készíthető.
 • Szálazott szemöldöktetoválás: Ha dúsabb és kevéssé hiányos a szemöldök, akkor célszerű szálazott technikát alkalmazni. Sminktetoválásnál is mindig természetességre törekszünk! A gyönyörű tetovált szemöldök a tekintetet fiatalossá, dinamikussá teszi!

SZEMHÉJ

Nem egyforma vagy mélyen ülő vagy túl kicsi a két szemed? Elrémülsz, ha belenézel reggel a tükörbe? 

A szemhéjak alsó/vagy felső részének pigmentálása kihangsúlyozza, nagyítja a szemeket, kiemeli a szem színét és növeli kifejező erejét. A ritka szempillák sűrűbbnek, a kicsi szemek nagyobban tűnnek. A szempillák közötti fekete vonal sűríti a szempillákat és mindenkinek jól áll.

Kinek ajánljuk a szemhéjtetoválást?

 • Azoknak, akik nem akarják magukat minden nap sminkelni,
 • allergiásak a sminkkészítményekre,
 • szeretik a kényelmet,
 • szeretik, ha reggel az ágyból felkelve is tökéletes a sminkjük,
 • és mindazoknak, akik nem akarnak nap közben elmosódott sminkkel járni,
 • hanem a nap 24 órájában ápoltnak szeretnének látszani.

A Long-Time-Liner szemhéjtetoválás különösen kíméletes, így a festékpigmentek csak a bőr legfelső ér-, és idegmentes részébe jutnak be. Ezért nincs vérzés, minimális a fájdalom, illetve a duzzanat.

AJKAK

Túl keskeny, színtelen vagy elmosódott szélű a szád? 

Az ajkak nagyban meghatározzák a női arcot. A szabályos arcvonásokhoz illően telt ajkak vonzóvá varázsolják a nőt, így elbűvölheti környezetét és magabiztossá válhat a mindennapokban. 

A Long-Time-Liner® verhetetlen az ajaktetoválás területén, mely az egyedülálló, orvosi követelményeknek is megfelelő sminktetováló gépének köszönhető.

A Long-Time-Liner® szájtetoválás csábító és esztétikus ajkakat eredményez, a gyönyörű forma, az életteli szín és a megfelelő volumen önbizalmat és szépséget ad a Nőknek! Az eljárás segítségével hangsúlyosabbá tehető az ajkak ideális kontúrvonala, megnagyobbítható az ajkak formája, de akár be is satírozható az egész száj. Az ajaksatír korlátlan lehetőségeket biztosít a tökéletes szájforma és szín kialakításához. Segítségével az ajkak frissen rúzsozott hatást keltenek a nap minden percében. Egy szép szájsatírozás vagy szájkontúr az ajkakat kifejezőbbé, tökéletessé teszi. Nem kell többé újrarúzsozni az ajkait egy ebéd, vagy egy szenvedélyes csók után. A szépen elkészített szájforma megfiatalítja viselőjét.

A Long-Time-Liner® sminktetoválással készített szájkontúr tetoválás, illetve szájsatírozás tökéletesebb színteltséget ad, az eredmény jóval egyenletesebb bármely technikánál. Mindezt vérzés, hegesedés, fájdalom nélkül.

Az ajakpigmentálás a szakterület magasiskolája, a csúcs, melyet csak a Long-Time-Liner® technilógiával lehet hibátlanul művelni.

Kinek ajánlott a Long-Time -Liner® szájsatírozás?

 • Keskeny, aszimmetrikus ajkak esetén, hogy harmonikus legyen az összhatás.
 • Határozatlan, kicsit elmosódott ajak esetén, hogy határozottabb legyen a szájkontúr.
 • Sportolóknak.
 • Gyermekes anyáknak, mert garantáltan puszi álló.
 • Azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek a nap bármely szakaszában kifogástalanul kinézni.
 • Ha partnerét nem szeretné rúzsával folyamatosan összekenni.
 • Idősebb hölgyeknek, mikor is az ínysorvadás következtében „beesnek” az ajkak.

Minden sminktetoválást egy személyes megbeszélés, tanácsadás előz meg, majd ezután következik a szájforma pontos megrajzolása és az Ön egyéniségéhez illő szín kiválasztása. A szájsatírozás illetve szájkontúr tetoválás készítéséhez használt szín lehet természetes hatású, az ajak színéhez közel álló, de ha Ön attraktívabb szájat szeretne, akkor igény szerint erőteljesebb árnyalatot is lehet választani.

Amennyiben fél a fájdalomtól (bár a Long-Time-Liner sminktetoválás révén a különösen alacsony fájdalomküszöbbel rendelkező vendégeknél is minimális) nyugodtan kérhet érzéstelenítő injekciót a szájtetoválás előtt, hisz szalonunkban a dr.Hende Lívia végzi a tetoválást.

Szájkontúr készítése

Ha elégedett vagy a szájformáddal és színével, csak hangsúlyosabbá akarod tenni, akkor elegendő a szájkontúr készítése. A  Te elképzeléseiden  túl az határozza meg, mekkora a különbség a saját, illetve az elkészítendő szájforma között.

Félsatírozás vagy teljes satírozás

Mikor jelentősen kell a szájformát korrigálni, akkor célszerű félsatírozás vagy teljes satírozás választása. Ha szeretnél az állandó rúzsozás nyűgjétől megszabadulni, akkor a Long-Time-Liner Conture Make-up szájsatír az igényes választás.


MEGFAKULT, ELSZÍNEZŐDÖTT, ELRONTOTT SMINKTETOVÁLÁS JAVÍTÁSA

Régi, aszimmetrikus, félig kikopott, elszíneződött vagy rossz vonalvezetésű sminktetoválás a Long-Time-Liner® Conture Make-up tetoválással jó eredménnyel kivilágosítható és láthatatlanná tehető.


SMINKTETOVÁLÁS  ÁPOLÁSI  JAVASLATOK

 • A szemöldök a sminketoválást követően érzékeny, enyhe húzódást lehet érezni.
 • A húzódás csökkentésére, illetve a gyógyulás meggyorsítására speciális E-vitaminos védőkrémet használunk.
 • A teljes gyógyulásig (pörk leeséséig) nem szabad szaunába, uszodába, strandra, szoláriumba, napra menni!
 • Mosakodáskor nem érheti víz, ilyenkor ajánlatos a sminktetovált területet speciális védőkrémmel bekenni
 • Ne piszkálja, kapargassa a kialakult pörköt, várja meg míg az magától lelökődik.
 • Az esetleges duzzanat csökkentésére használjon hideg, száraz borogatást naponta többször néhány percig (a nedves borogatás feláztatja a pörköt).
 • A szemhéj sminktetoválást követően, de különösen másnap reggelre a szemhéj kicsit megduzzadhat. Ilyenkor hideg, száraz borogatás szükséges (zsebkendőbe burkolt mirelit tasak). Védőkrémet e területre nem célszerű használni, mivel kellemetlen, ha a szembe belekerül. A pörkös szemhéj érzékeny a napfényre, ezért napszemüveg használata ajánlott
 • A száj a sminktetoválást követően érzékennyé, duzzadttá válik, ezért javasolt a hideg borogatás alkalmazása (zsebkendőbe burkolt mirelit tasak). A húzódás csökkentésére és a gyógyulás elősegítésére speciális E-vitaminos védőkrémet szükséges alkalmazni. A duzzanat másnapra általában megszűnik, a száj felületén enyhe pörköt lehet érezni. A pörk leeséséig (kb.4-5 nap) nem szabad uszodába, szaunába, strandra menni, mert felázhat a pörk.
 • A fertőzések elkerülése végett nem ajánlatos más után inni, használjon inkább szívószálat !
 • Az UV fényt  (napozás, szolárium) kerülni kell! 
 • A teljes gyógyulás kb. 3 hét, általában ennyi idő szükséges a kiválasztott szín beéréséhez, mert a sminktetoválás színe kezdetben halványabb, majd fokozatosan élénkül.

Döntsön olyan technológia mellett, amely már bizonyított! Ne a szavaknak higgyen! Higgyen az eredményeknek és győződjön meg személyesen is a Long-Time-Liner tudásáról. Ingyenes szakmai konzultáció egyeztetett időpontban a Lívia szépségszalonban. Időtartam: 30 perc

Címkék:

design & CMS by Webmark