Ránctalanító kezelések


„A szépség természetes előnyt jelent.” (Platon)

KIZÁRÓLAG  ORVOS ÁLTAL VÉGEZHETŐ

SZALONUNKBAN A KEZELÉST DR.HENDE LÍVIA VÉGZI

SZOMBATHELYEN  ELSŐKÉNT  NÁLUNK! MOST MÁR TÖBB ÉVES TAPASZTALATTAL! 

Az elégedett életérzés, jó közérzet egyik elengedhetetlen feltétele a jó megjelenés. Egy vizuálisan orientált társadalom soha nem képes megtagadni a szépség befolyását. Napjaink szépségideálját a média, magazinok által sugallt kép közvetíti felénk. 

HOGYAN KELETKEZNEK A RÁNCOK ?

A ráncosodás nem egyszerű szépséghiba, hanem szinte jelképe az öregedésnek.

Az öregedés és a ráncképződés természetes folyamat, az viszont már egyénenként különböző, hogy ez mely életkorban jelentkezik.

A ráncok jelentkezése az arcbőrön a kor előre haladtával egyre erőteljesebb.

 A kollagén és az elasztin a bőr szöveteinek fontos alkotórészei, amelyek az idő múlásával nemcsak lebomlanak, hanem termelésük is csökken, ezáltal a bőr veszít rugalmasságából és megereszkedik. Ezek a jelenségek az öregedő arcon fokozottan jelentkeznek és petyhüdt hatást keltenek. A bőr meglazulása, a bőr alatti szövetek zsugorodása, az öregedés első megnyilvánulásai. A zsírpárnák csökkennek vagy eltűnnek, a ráncok, redők mélyülnek, szaporodnak, a szemek besüppednek, az arc kontúrjai elvesztik jellegzetességeiket. Mindez együtt jár a fáradtabb, idősödő arckifejezéssel, amely mai világunkban sok ember számára nehezen elfogadható, egyaránt hátrányt jelent a magánéletben vagy a munkában.

Egyre nagyobb az igény már fiatalabb korban is a fiatalos arckifejezés megőrzésére és a ránctalanítás elvégzésére.

ELMÚLTÁL MÁR 30 ÉVES?   

KEZDENEK MÁR ELMÉLYÜLNI A RÁNCAID ?

HA HATÉKONY RÁNCTALANÍTÁST SZERETNÉL, AKKOR: VEDD IGÉNYBE ORVOS ÁLTAL VÉGZETT RÁNCFELTÖLTŐ KEZELÉSÜNKET!

A hyaluronsavas feltöltés azonnal kisimítja a ráncokat a bőr alá juttatott töltőanyag segítségével! Gyors, megbízható, fájdalommentes és azonnal látványos!

 • azonnali látványos és tartós eredmények
 • tökéletesen egyenletesen betöltött hyarulonsavas feltöltés
 • bármely ráncra alkalmazható
 • nincs gyógyulási idő
 • biztonságos, nincs mellékhatás
 • minden bőrtípuson elvégezhető eljárás

SZERETNÉD VISSZAKAPNI AZ ÉVEKKEL EZELŐTTI ARCODAT ?

Egy jól megválasztott és jó időpontban végzett beavatkozás, akár egy évtizeddel is visszafiatalítja az arcot. Erre ad lehetőséget a bőr természetes alapanyagát,a hialuronsavat visszaadó injekciós ráncfeltöltés. A hialuronsav a bőrben megtalálható nagy molekulasúlyú anyag, nagy mennyiségű víz megkötésére képes, ezáltal növeli a kezelt bőrfelületen a térfogatot.

 A ráncok elsimítására, az arckontúr megváltoztatására, valamint a keskeny ajkak megvastagítására szolgáló, egyszerű beavatkozás lényege, hogy a bőrbe vagy a bőr alá injekcióval speciális töltőanyagot juttatunk be, ami a ráncok alatt elhelyezkedve, azokat kiemeli, kisimítja. Az egyszerű, kb. fél órás ambuláns kezelés során, azonnal látványos eredmény érhető el, a páciens nem esik ki a munkából.( Angol nyelvterületen speciális elnevezése a „lunch.time procedure”, azaz „ebédidőben végzett beavatkozás”, ami a gyors és egyszerű módszerre utal.)

A ránc,-és ajakfeltöltés leggyakoribb indikációi:

 • homlokráncok
 • szemöldök közötti ráncok
 • arckontúr, orrgyök melletti ráncok
 • szem környéki ráncok
 • ajak körüli apró ráncok
 • ajakformálás, vastagítás
 • besüppedt hegek kiemelése

 

 

A gél állagú anyaggal a bőr természetes alkotórészét, a hiarulonsavat juttatjuk vissza oda, ahol a kor előrehaladtával ennek termelése már lecsökkent. A gél megköti a vizet, hidratál és feltölti a bőrt.

Az injekció pótolja az elveszett mennyiséget és javítja a megjelenést: szebbé teszi az arcvonásokat, kisimítja a ráncokat és teltebb ajkakat teremt úgy, hogy közben megőrzi annak természetes megjelenését!

 

Teendők ráncfeltöltés után

A hialuronsavas ráncfeltöltés kezelést követően, fontos, hogy a páciens a lehető legkevesebb gesztikulációval kommunikáljon néhány napig.

A hialuronsavas ráncfeltöltés kezelést követő héten  nem szabad olyan tevékenységeket végezni, amik hőmérséklet emelkedéssel  járnak, vagyis nem szabad szoláriumba, szaunába menni, kerülni kell a napozást, forró fürdőzést illetve a kozmetikai kezeléseket.

 

 

design & CMS by Webmark