MESOFORTE®​ MULTILASER

Ultrahangos hatóanyag bevitel

Ez a kezelés Vas megyében csak szalonunkban érhető el!

A rezgések hatására a szövetek megmozdulnak, egymáshoz érve, masszírozzák egymást, miközben hőt termelnek. Ez tovább segíti a jótékony folyamatokat, a hatóanyag felszívódást, javítja a vér és nyirokkeringést.

Az ultrahanggal végzett kozmetikai arckezelés lényege, hogy a bőr mélyebb rétegeibe, tehát az irhába és a bőraljába zsírban és vízben oldódó hatóanyagokat jutassunk be.

MI IS AZ AZ ULTRAHANG?

Az ultrahang kifejezés a 20000 Hz-nél magasabb frekvenciájú hangok összességének gyűjtőneve. Ezek a hangok kívül esnek az ember által hallható hangok tartományán.

Az ultrahang olyan mechanikai rezgés, mely az emberi fül számára már nem érzékelhető tartományba esik. Az ultrahangot ötven éve használják a gyógyászatban terápiás célokra. Az ultrahang létrejöttét a gép kezelőfejében lévő kvarckristály áram hatására kialakuló rezgő mozgása hozza létre.

AZ ULTRAHANG BIOLÓGIAI HATÁSAI AZ ARCBŐRBEN

 • Amikor kezelő fejet ráhelyezik a kezelendő felületre, a szövetek részecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek.
 • Az egyidejűleg fellépő két reakció, a hő és a mikromasszázs hatása javítja a sejtek anyagcseréjét és anyagfelvevő képességét, valamint a nyirokáramlást is.
 • A készülékfej mozgatásával és annak a felmelegedésével a bőrbe jutnak a zsírbontó, bőrfeszesítő hatóanyagok, vitaminok és zselék, felgyorsul a  nyirokáramlás, valamint a sejtanyagcsere.

 

Dr Derm Equipment által kifejlesztett MML ultrahangos kezelőfeje az innovatív CDM kontaktus ellenőrző automatika révén, nemcsak az ultrahang dózist garantálja, hanem az ultrahangos kezeléshez nem megfelelő kezelőanyagra is figyelmeztet.

Az ultrahangos kezelés során a szaruréteg sejtjeit rögzítő kötések lazulnak fel, emellett az ultrahang más fiziko-kémiai  hatásai is elősegítik a hatóanyag penetrációját.

A Dr Derm által alkalmazott modulált ultrahang hullámok a hám túlzott felmelegedését képesek megelőzni, így a kezelés semmilyen kellemetlen érzettel nem jár.

Az ultrahang alkalmas mind fizikai, mind kémiai, mind biológiai változások létrehozására a  szövetekben. A kezelés során az ultrahang rezgését a bőrbe vezetjük, ami az alsó rétegekig hatolva „magával viszi” a különböző szérumok hatóanyagait. A rezgések hatására a szövetek megmozdulnak, egymáshoz érve, masszírozzák egymást, miközben hőt termelnek. Ez tovább segíti a jótékony folyamatokat, a felszívódást, javítja a vér és nyirokkeringést.

A rezgés zselé, szérum, olaj stb. segítségével biztosítja, a bőr és a kezelőfej közti közeget. Ez a felviendő hatóanyag és a bőr mélyebb rétegei  közt lévő kapcsolat miatt lényeges.

Az ulthahanggal  impulsus szerűen (apró lökésekben) juttathatjuk be a különböző hatóanyagokat, így azok könnyebben és mélyebbre vihetők be a bőr megfelelő rétegeibe az előzőleg lecsiszolt, vékonyabb hámrétegen keresztül. A rezgő kezelőfejjel mikromasszázs végezhető.
A két kezelés egymást erősítve, synergiában jól kombinálható, ezért a kezelés hatásfoka is jelentősen megnő.

MILYEN BŐR PROBLÉMÁRA ALKALMAZHATÓ?      

Az ultrahanggal végzett kozmetikai arckezelés lényege, hogy a bőr mélyebb rétegeibe, tehát az irhába és a bőraljába zsírban és vízben oldódó hatóanyagokat jutassunk be.

 Az ultrahanggal végzett kezelés hatását fokozhatjuk mikromasszázzsal. A mikromasszázs segíti a hatóanyagok könnyebb és gyorsabb felszívódását. Minden fajta bőrtípusra alkalmazható az ultrahangos kozmetikai arckezelés, korosztálytól függetlenül.

Ennek a mélyreható ápolásnak az eredménye, hogy a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz. A kezelés lassítja a bőr öregedését, enyhíti a ráncokat és sejtmegújító hatása van.

Hatásai:

 • fokozza a zsírban, olajban oldódó vitaminok,
 • a liposzómába csomagolt hatóanyagok,
 • az emulziók, a vízoldékony hatóanyagok felszívódását.
 • serkenti a bőr és a bőr alatti kötőszövet, valamint a zsírszövet anyagcseréjét
 • a salakanyagok kiürülését
 • a vér és a nyirok keringését
 • hatására javul a bőr szerkezet, a kötőszöveti rostok feszesebbé válnak

Alkalmazható:

 • aknés bőr kezelésére
 • ránctalanító kezelésre
 • hegek halványítására
 • narancsbőr kezelésekre
 • zsírmobilizálásra

Az ultrahangos arckezelés előnyei:

 • vér,– és nyirokkeringés fokozása
 • a kollagén szintézis javítása, azaz a bőr rugalmasságának fokozása, a  bőr feszesítése
 • az izomszövetek vérellátásnak fokozása
 • a kötőszöveti rétegek sav-bázis egyensúlyának normalizálása
 • a meglévő ráncok csökkentése, halványítása
 • az arcbőr öregedési folyamatainak lassítása

MILYEN KEZELÉSSEL KOMBINÁLHATÓ AZ ULTRAHANGOS  KEZELÉS ?

Az ultrahangos arckezelés az alább felsorolt arcfiatalító eljárásokkal kombinálható:

BEMER 3000 SLT mágneses terápia: A BEMER kezelés során néhány percen belül aktivizálódnak a test saját folyamatai, ez pedig végső soron a szervezet valamennyi funkciójának javulásához és harmonizálásához vezet. Ennek hatására javul a vérellátás, különösen a hajszálerekben, aktivizálódik az anyagcsere, serkentődik a sejtmegújulás, emelkedik a sejtek energiaszintje, megnő az oxigénellátottság, javulnak a véráramlás tulajdonságai (csökken a vérrögösödés hajlama), ellazul az izomzat. Ezeket az eredményeket számos nemzetközi tudományos vizsgálat igazolja.

Mikrodermabráziós kezelés: eltávolítja az elhalt hámsejteket így segíti a lézeres kezelés során használt hatóanyagok jobb felszívódását .

BIOLA, Ökológiai, mindenféle méreganyagtól mentes, csak természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumokkal végzett arckezelések.

MESOFORTE®​ MULTILASER  iontoforézis  új iMeso® kezelőfeje innovatív kialakítása révén az elektroporáció és az iontoforézis egyidejűleg végezhető.

MESOFORTE®​ MULTILASER  tű nélküli mezoterápia /elektroporáció- A tű nélküli mezoterápia során használt hatóanyagok egyedülállóan hatékony módon jutnak be a bőr irharétegébe(!). A kezelés célja, hogy a bőr tápanyaghiányát megszüntessük, így helyreállítsuk a már meggyengült bőrfunkciókat, mindezt fájdalommentesen. A mezoterápiás kezelés során alkalmazott lézeres kezelés segíti a hatóanyagok hosszantartó beépülését a szövetekbe.

MESOFORTE®​ MULTILASER  lézeres arckezelés biológiai katalizátorként működik, a szövetek átmelegednek,a  sejtképző és sejtregeneráló funkció beindul, a bőr áteresztőképessége megnő..Gyulladásgátló hatása miatt az apró bőr feletti vagy alatti gyulladások enyhülnek. Aktiválja a kollagén szintézist, fokozza a sejtek energiatermelését (ATP) a kollagén, és az elasztikus rostok képződése fokozódik,újrastrukturálja és átalakítja a szubkután rétegeket (fibroblastok).

design & CMS by Webmark