CALLUX 4 lépéses Professzionális láb peeling rendszer

A CALLUX kezelés finom, kíméletes, kellemes kezelés, melynek segítségével a talp bőre egészségesen fénylővé és puhává válik.

A lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztásos eljárás, ami inkább egy wellness élmény és nem pedikűr kezelés. Teljesen higiénikus, fájdalommentes, nem használunk szikét (kést) és csiszológépet. Nincs sérülésveszély, ezért teljes biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél és vérzékeny vendégeknél. Gyors, hatékony módja a bőrkeményedések és a száraz repedezett bőr eltávolításának.

A hatóidő 15-30 perc között van, a láb állapotától függően.

Professzionális talp kezelés

  • szike mentes
  • gyors
  • egyszerű
  • teljesen eltávolítható a berepedezett, megkeményedett bőr
  • a hagyományos pedikűrnél hatásosabb kezelés

Kezelés menete:

  • intenzív gél pakolás a bőrkeményedés eltávolítására 15-30 perc
  • spatula használatával az elhalt bőrfelület eltávolítása
  • bőrfinomítás reszelőmaggal
  • CALLUX hidratáló krém kezelés,puhítás,hidratálás,regenerálás

A termékek természetes összetevőket tartalmaznak, tiszta gleccservízzel készülnek.

Formaldehid, tartósítószer, ásványi olaj, paraffin mentes

A kezelés elején áztatás helyett egy szerves anyagokat tartalmazó géllel oldjuk fel az elhalt hámsejteket, amelyet 15-20 perc hatóidő elteltével eltávolítunk. A hagyományos pedikűrrel szemben a CALLUX PRO professzionális lábápoló rendszerrel wellness élményt nyújtunk vendégeink számára. Szike és csiszológép nélkül fájdalommentesen és higiénikusan varázsolunk ápolt, sima és selymesen puha lábakat. A kezelés végén tápláló, intenzív hidratáló és hatóanyagokban gazdag krémmel kényeztetjük a lábat a hosszan tartó hatás érdekében.

A CALLUX kezelés eredménye:

A lábak rendkívül friss, könnyű érzetet nyernek. A Calluxpeeling kíméletes, kellemes kezelés, melynek segítségével a lábak bőre egészségesen fénylővé és puhává válik.

A lábak egészséges, szép megjelenést nyernek kés és csiszoló nélkül! A professzionális lábkezelés egyszerűen, gyorsan és teljes mértékben eltávolítja a megrepedezett, megkeményedett bőrt azonnali, meglepő eredménnyel!A hagyományos pedikűr kezelésekhez képest az eredmények jelentősen jobbak, sokkal rövidebb idő alatt.

Válaszd TE is a leghatékonyabb módját a bőrkeményedések és a száraz, repedezett bőr eltávolításának, foglalj időpontot MOST!

Címkék:

design & CMS by Webmark