LÍVIA SZÉPSÉGSZALON
MEDICAL WELLNESS CENTRUM

KOZMETIKA  ELEKTROKOZMETIKA  RENDELŐ

 

Sok szeretettel köszöntjük Önt a Lívia szépségszalon weboldalán! Reméljük, hogy mielőbb vendégeink körében is üdvözölhetjük! 

2006-ban nyílt meg Szombathely egyetlen olyan szépségszalonja, kozmetikája, ami orvos tulajdonos irányítása és felügyelete mellett működik.

A nemzetközi trendek alapján bebizonyosodni látszik, hogy a szépségipari vállalkozások jövőbeli sikerességének titka az orvostudomány legújabb eredményeinek alkalmazásában rejlik.


Szlogenünknek megfelelően-Természetes szépség a tudomány segítségével- weboldalunkon bemutatjuk Önnek a Lívia szépségszalon egyedülálló szolgáltatásait. Kérjük szánjon rá egy kis időt, böngéssze át kínálatunkat, s engedje, hogy megihlessék exkluzív szépészeti és jó közérzetet biztosító professzionális kezeléseink, melyeket nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlunk.

A kínálat bőséges, a szolgáltatások az  Anti-Aging Medicina jegyében zajlanak, mely egy fejlődőben lévő új szakterület és fő feladatának az ember biológiai öregedési folyamatainak lassítását tekinti. Az Anti-Aging Medicina életfilozófiája szerint mi magunk is tehetünk az öregedés ellen: megfelelő életmóddal, egészséges táplálkozással és rendszeres testmozgással jelentősen lelassíthatjuk ezt a folyamatot. A fiatalos külső megőrzéséhez azonban az egészséges életmódon kívül szükség van a megfelelő bőrápolásra, arc,-és testkezelésekre is.
Használja ki Ön is a XXI. század tudományos kutatásainak eredményeit szépségének és fiatalságának megőrzésében !

Szalonunkban az orvosi sterilitás, precizitás, szakértelem mellett a szépségipar legmodernebb technikái állnak az Ön rendelkezésére. Számos különleges eljárással találkozhatnak, amelyek az átlagos kozmetikai beavatkozásoknál nagyobb szakértelmet kívánnak.  Eredményeink kiválósága miatt egyre több visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk.

Tevékenységünk:

 Fő profilunk az elektrokozmetikai kezelések, ezen belül a Beautytek Premium arc,-és alakformáló lifting kezelések,   IPL-SPL végleges szőrtelenítés (orvosi minősítésű géppel), photorejuvenáció,  mezoterápia, elektroporáció, microdermabrasio,hidrodermabrasio (bőrcsiszolás),  ultrahangos bőrfeszesítés valamint

az orvos által végzett esztétikai kezelések, úgy mint a Long-Time-Liner Conture Make-up sminktetoválás, ráncfeltöltés, ajakfeltöltés, Drakula terápia, kémiai mélyhámlasztás, kollagén indukciós kezelés

Emellett  hagyományos manuális kozmetikai arc,-és testkezeléseket,  hajgyógyászatot,  manikűrt,Shellac lakkozást, pedikűrt  is végzünk.

Nem utolsó sorban pedig wellness kezelésekkel- úgymint Ayurveda,-és egyéb masszázsok,  Bemer mágnesterápiás kezelés, SPA méregtelenítés-is kényeztetjük vendégeinket.

Belvárosi szalonunk kialakításánál arra törekedtünk, hogy mindezen szolgáltatásokat nyugodt, kellemes, exkluzív környezetben kínáljuk Önnek. Minden kedves vendégünket kávéval, üdítővel vagy teával várjuk.

Reméljük, hogy gyönyörű szalonunk bemutatása elnyeri tetszését és ellátogat hozzánk személyesen is!

További információkért és tanácsadásért forduljon szépségápolási szakértőinkhez, munkatársaink a hét minden munkanapján készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Dr. Hende Lívia
Szakorvos, Kozmetikus, Elektrokozmetikus, Lézerterapeuta

Nézze meg galériánkat!

 

design & CMS by Webmark